Tisztelettel köszöntöm Önt!

Egy számomra kedves és célzó mottóval engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

„Ahol akarat van, ott út is van„

A legtöbb ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, tennie kell valamit azért, hogy jó kondícióban legyen, vagy még jobbá váljon, így utat keres, és az akaratán múlik, hogy miként találja meg azt. A Stadion UniFit Fitness & Gym Center létrehozásával azt a küldetést vállaltuk, hogy mindenkinek segítünk ennek az útnak a megtalálásában és céljai elérésében a sport és a mozgás által.
Fitnesz és életmódközpontunkat tudatosan, minden apró részletre figyelve építettük, mely a Debreceni Egyetem fejlesztéseként megvalósult intézményként komplexitásában és minőségében Magyarországon egyedülálló.

Miben rejlik a közös siker titka?

Az alapfeltételek adottak, hiszen a rekreációs sport egyik legnagyobb eszköztárát vonultatjuk fel a fitnesz szekcióink palettáján, melyben közel 200 edzés állomással, 2600 nm-en biztosítjuk a céljaihoz vezető utat. Eszköz-parkunkban a nemzetközi fitnesziparban nagy múlttal és professzionális szakmai hozzáértéssel gyártott eszközöket vonultatjuk fel. Semmiben nem kötöttünk kompromisszumot és kizárólag olyan eszközök kerültek a tervezésünk során az UniFit fitnesz szekcióinak palettájába, melyek tökéletesen leképezik azokat az anatómiai mozgásokat, melyek szükségesek a minőségi edzések során. Érdekességként néhány név a fitneszeszközeink gyártóitól, amely egyedülállóak Debrecenben: Nautilus, Star Trac, Stairmaister, Panatta.14

CSOPORTOS ÓRA

30

EDZŐ

2600

NM TERÜLET

200

GÉP

Kik vagyunk, mit képviselünk?

Központunk a Debreceni Egyetem égisze alatt működik, szoros kapcsolatot tartva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetével, mely lehetőséget nyújt számunkra különböző sporttudományi kutatásokban való részvételre, továbbá aktívan támogatjuk és segítjük az egyetemi hallgatók és dolgozók rekreációs életmódprogramjának minőségi kiszolgálását.

Komoly és elhivatott célunk természetesen a régió lakosságának is lehetőséget biztosítani a minőségi életmódprogramjainkban való részvételre. A szomszédos Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központtal közös programokat és szolgáltatást kínálunk, így központunk vár mindenkit, aki szeretne a fitnesz- és rekreációs sport területén mozogni, fejlődni, mindemellett megismerni saját biológiai, anatómiai és kémiai paramétereit.

A mindennapok rohanásából kilépve engedje át magát a mozgás adta örömöknek élje át a sportolás utáni fizikai és mentális élményeket és gazdagodjon az egészség és fittség érzésével! Ebben segítünk Önnek szakképzett kollégáim segítségével.

Kerüljön tökéletes harmóniába önmagával, várjuk Önt is szeretettel!

Balogh Tamás

 

szakmai és operatív igazgató

 

Stadion UniFit Fitness & Gym CenterA házirend célja, hogy meghatározza a Unifit területén tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, amelyek szükségesek a terem állapotának megőrzéséhez, amely elengedhetetlen a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében. A házirend rögzíti ezen kívül a Unifit eszközeinek és szolgáltatásainak biztonságos és rendeltetésszerű használatára vonatkozó más szabályokban nem rögzített követelményeket.KIVÁLÓ TRÉNEREINK

Ha nem tudod hogyan kezdj neki, válassz trénereink közül