ne habozz, próbáld ki! 
 
Termünk saját wellness részleggel rendelkezik, mely egy elkülönült, nyugodt helyiségben, az öltözőinkkel szemben helyezkedik el. Ez a rész masszázst, szoláriumot és két féle szaunát foglal magába. Ha egy kis lazításra vágysz vagy csak szimplán edzés után szeretnél egy lazító masszázst, akkor keresd bátran masszőrünket. Álló szoláriumunkban már nagyon rövid idő alatt is minőségi, gyors barnaságot szerezhetsz. Szauna részünkön infra és finn szauna is megtalálható, melyek egy edzés után maximális felfrissülést nyújtanak számodra. A finn szauna fő ismérve, hogy forró köveket helyeznek el a benne található szauna kályhán, amit időnként vízzel locsolnak, így keletkezik a magas hőmérséklet, melytől a test megszabadul a méreganyagoktól, a bőr pólusait kitágítja. Az utána következő hidegzuhany pedig a vérkeringésre van jótékony hatással.
 
Az infra szaunában az infravörös hullámok magát a levegőt nem, csak az útjukba eső tárgyakat melegítik fel. Fokozza az anyagcsere-folyamatokat, segíti a kalória égetését. Ez is erősíti az immunrendszert.
 
Ha az egészséges életmód elkötelezett híve vagy nálunk, a sportolás mellett, e különböző wellness szolgáltatásinkkal is egészségesebbé teheted minden napjaidat.