A fitness részlegünk
 
Az UniFit Fitness és Gym Centerben a sportolni vágyók számos területen kipróbálhatják magukat. Ha az ország legszínesebb palettájú termét keresed, ahol a legjobb és legújabb gépek találhatóak, látogass el hozzánk! 2600 m2 nyújt lehetőséget sportolásra, melynek nagy részét az edzőgépek uralják. Gyere és barangold be, teszteld vadonatúj eszközeinket, akár személyi edző segítségével is.
 
A gépeink szekciókra osztva helyezkednek el, így egy-egy részlegünk különböző izomcsoportok megmunkálására nyújt lehetőséget. Cardio részünkön 3 Life Fitness és 7 Star Tech futópad található. Természetesen ezen felül további cardio gépek is részei a cardio szekciónknak, a teljesség igénye nélkül kerékpárok, elliptikus trénerek, evező padok, lépcsőző gépek is megtalálhatóak itt. A földszinten helyezkedik el még a vállszekciónk, bicepsz – tricepsz részlegünk is, melyen szintén tucatnyi Hoist, és StarTech gép áll vendégeink rendelkezésére. A terem különlegessége többek közt, hogy külön Crossfit rész került kialakításra az ezen edzéstípust kedvelő vendégeink számára.
 
Az emeleten található a has-, mell-, láb-, fenékszekciónk külön-külön elhelyezve. Itt is – hasonlóan, mint a földszinten – a legújabb Hoist, Star Tech, Atlas, Life Fitness gépek találhatóak. Az emeleten található még a szabadsúlyos részlegünk is. A teremben számos gép az egész országban egyedülálló. Törekszünk a sokszínűségre, így itt egy-egy izomcsoportod akár tucatnyi géppel edzheted. Sok gépünk Double- vagy multi funkciós, több edzéstípushoz is alkalmas.
 
A létesítményben a fitness gépek mellett külön termek is találhatóak, ezen termek adnak otthont a csoportos óráinknak. Az ideérkezők részt vehetnek aerobik, funkcionális tréning, cardio wise, spinning órákon.
 
Az aerobik az egyik legnépszerűbb csoportos sporttevékenység, de ez nem csoda, hiszen amellett, hogy zsírégető, alakformáló, nagyon jó hangulatban eltölthető edzés típus, így a lelkedre is hatással van. A funkcionális tréning pedig kedvező azon sportolni vágyók részére, akik egyszerre az egész testüket kívánják átmozgatni.
 
A spinning óráinkon a szórakoztató tekerés mellett, a leghatékonyabb cardio edzésen vehetsz részt. Törekszünk a teljes körű kiszolgálásra, reméljük Te is megtalálod termünkben azt, amit kerestél.
 
Várunk szeretettel!