KEDVES HALLGATÓ

A testnevelés Unifitben való teljesítésének fontos változásai a 2020/21 tavaszi félévben:

1. A testneveléshez szükséges bérletet az Unifit újranyitásának napjától, érvényes és hiteles védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeknek lehetséges megvásárolni.

2. A teljesítés 2021. május 03 és június 30 közötti időszakban lehetséges.

3. A teljesítés feltétele: 10 alkalom!

4. Lehetőség van 2, 3, 5 és 6 havi szemeszter bérletet is vásárolni és ezzel jársz a legjobban!

Ami kötelező: 1 db havi fitness tesi bérlet vásárlása, amit abban az esetben ajánlunk, ha nem tudsz nyáron nálunk edzeni. Minden más esetben, inkább a több havi szemeszter bérleteket tanácsoljuk megvásárolni!

5. Azoknak, akik az Unifitben teljesítik a tesit, nem kell Hungarofit vizsgát tenniük.

6. Azoknak, akik az Unifitben teljesítik a tesit, nem kell Hungarofit vizsgát tenniük.

Köszönjük, hogy felkerested a Stadion Unifit Fitness & Gym Center egyetemi testneveléssel kapcsolatos menüpontját. Szeretnénk bemutatni Neked a lehetőségeket és a feltételeket, amivel zökkenőmentesen tudsz majd részt venni a fitness és egyéb más rekreációs mozgásprogramokon.

Ahhoz, hogy ezek a sportolási lehetőségek az általad szabadon választott időpontban, hétfőtől – vasárnapig elérhetőek legyenek, a Neptun rendszerében kell felvenned a meghirdetett kurzust. SI-001 _TES-fizetős Unifit fitness.

Erre ebben a félévben 2021 február 3. 8 órától február 14.-ig volt lehetőséged.

Ezt követően pedig a személyes regisztráció és a bérleted kiváltása miatt, hétfőtől (2021.05.03.) nyitvatartási időben (hétfőtől–péntekig 6.30-21.30-ig, illetve szombaton 10.00-18.00 óráig) személyesen kell befáradnod hozzánk a Stadion UniFit Fitness & Gym Center-be. Cím: Nagyerdei park 12. a Nagyerdei Stadion épülete az állatkert felőli bejárat recepciójára, ahol kollégáink segítenek Neked a számodra megfelelő mozgásforma kiválasztásában.

Az előzően vásárolt akciós bérletek, a későbbiekben lévő akciós bérletek, napijegyek nem érvényesek a SI-001 _TES-fizetős Unifit fitness teljesítésére. Erre kizárólag csak a fentiekben említett bérletek megvásárlásával válsz jogosulttá.

A bérlet korlátlan számú látogatásra jogosít Téged, azonban a testnevelés elfogadása érdekében minimum 10 alkalmat kell teljesítened úgy, hogy alkalmanként 90 percet (csoportos órák esetében 60 percet) töltesz az általad kiválasztott testmozgással.

Tömbösítésre nincs lehetőséged, azaz egy nap csak egy edzőtermi látogatás minősül egy alkalomnak!

Probléma esetén kérjük, hogy fordulj Varga Katalin testnevelés koordinátorhoz (vargakata@sport.unideb.hu).

Lehetőséged van akár saját edző segítségét is igénybe venni, aki segít neked eligazodni a fitness sportban, hogy elérd az általad kitűzött célt.

A szolgáltatások speciális egyetemi kedvezményes árait itt találod.

Várunk téged szeretettel.
UniFit Csapata

VÁLASZTHATÓ ÓRÁK

Edzőterem – Fitness szekciók, Cardio zóna

Személyi edzés

Funkcionális edzések, Cross & Clock

Spinning

Aerobic

Alakformáló órák

Zsírégető órák

Squash

Boulder

KIVÁLÓ TRÉNEREINK

Ha nem tudod hogyan kezdj neki, válassz trénereink közül