KEDVES HALLGATÓ

A testnevelés Unifitben való teljesítésének fontos változásai a 2020/21 tavaszi félévben:

1. A testneveléshez szükséges bérletet az Unifit újranyitásának napjától lehetséges megvásárolni.

2. A teljesítés június 18-ig lehetséges.

3. A teljesítés feltétele: 10 alkalom!

4. 2 db havi fitness tesi bérletet kell vásárolni – 2×1 havi bérletet. Lehetőség van 3 havi szemeszter bérletet is venni.

5. Amennyiben valaki március elején vesz 1 havi bérletet és jön vele 10 alkalmat azzal még NEM teljesítette a tesit! Mindenképpen legalább 2 bérletet kell vásárolnia vagy szemeszter bérletet!

6. Azoknak, akik az Unifitben teljesítik a tesit, nem kell Hungarofit vizsgát tenniük.

Köszönjük, hogy felkerested a Stadion Unifit Fitness & Gym Center egyetemi testneveléssel kapcsolatos menüpontját. Szeretnénk bemutatni neked a lehetőségeket és a feltételeket, amivel zökkenőmentesen tudsz majd részt venni a fitness és egyéb más rekreációs mozgásprogramokon.

Ahhoz, hogy ezek a sportolási lehetőségek az általad szabadon választott időpontban, hétfőtől – vasárnapig elérhetőek legyenek, a Neptun rendszerében kell felvenned a meghirdetett kurzust. SI-001 _TES-fizetős Unifit fitness.

Erre ebben a félévben 2021 február 3. 8 órától február 14.-ig lesz lehetőséged.

Ezt követően pedig a személyes regisztráció és a bérleted kiváltása miatt (az Unifit újranyitását követően): Nyitvatartási időben hétfőtől–péntekig 6.00-22.00 óráig illetve szombaton és vasárnap 8.00-20.00 óráig személyesen kell befáradnod hozzánk a Stadion UniFit Fitness & Gym Center-be. Cím : Nagyerdei park 12. a Nagyerdei Stadion épülete az állatkert felőli bejárat recepciójára, ahol kollégáink segítenek Neked a számodra megfelelő mozgásforma kiválasztásában.

A kiválasztott bérleted 30 napig lesz érvényes. A bérletet minden hónapban – a szemeszter alatt összesen 2 alkalommal – újra és újra meg kell váltanod. Így a szemeszter alatt összesen 2 db Egyetemi testnevelés bérletet kell vásárolnod, amely korlátlan sportolási lehetőséget biztosít számodra. További opcióként lehetőséged van 3, 5 és 6 hónapos szemeszter bérlet megváltására is.

Az előzően vásárolt akciós bérletek, a későbbiekben lévő akciós bérletek, napijegyek nem érvényesek a SI-001 _TES-fizetős Unifit fitness teljesítésére. Erre kizárólag csak a fentiekben említett bérletek megvásárlásával válsz jogosulttá.

A bérlet korlátlan számú látogatásra jogosít Téged, azonban a testnevelés elfogadása érdekében minimum 10 alkalmat kell teljesítened úgy, hogy alkalmanként 90 percet (csoportos órák esetében 60 percet) töltesz az általad kiválasztott testmozgással.

Tömbösítésre nincs lehetőséged!

Probléma esetén kérjük, hogy fordulj Varga Katalin testnevelés koordinátorhoz (vargakata@sport.unideb.hu).

Lehetőséged van akár saját edző segítségét is igénybe venni, aki segít neked eligazodni a fitness sportban, hogy elérd az általad kitűzött célt.

A szolgáltatások speciális egyetemi kedvezményes árait itt találod.

Várunk téged szeretettel.
UniFit Team

VÁLASZTHATÓ ÓRÁK

Edzőterem – Fitness szekciók, Cardio zóna

Személyi edzés

Funkcionális edzések, Cross & Clock

Spinning

Aerobic

Alakformáló órák

Zsírégető órák

Squash

Boulder

KIVÁLÓ TRÉNEREINK

Ha nem tudod hogyan kezdj neki, válassz trénereink közül