KEDVES HALLGATÓ

Köszönjük, hogy felkerested a Stadion Unifit Fitness & Gym Center egyetemi testneveléssel kapcsolatos menüpontját. Szeretnénk bemutatni neked a lehetőségeket és a feltételeket, amivel zökkenőmentesen tudsz majd részt venni a fitness és egyéb más rekreációs mozgásprogramokon.

Ahhoz, hogy ezek a sportolási lehetőségek az általad szabadon választott időpontban, hétfőtől – vasárnapig elérhetőek legyenek, a Neptun rendszerében kell felvenned a meghirdetett kurzust. SI-001 _TES-fizetős Unifit fitness.

Erre ebben a félévben 2020 szeptember 2. 8 órától szeptember 13.-ig lesz lehetőséged.

Ezt követően pedig a személyes regisztráció és a bérleted kiváltása miatt: Nyitvatartási időben hétfőtől–péntekig 6.00-22.00 óráig illetve szombaton és vasárnap 8.00-20.00 óráig személyesen kell befáradnod hozzánk a Stadion UniFit Fitness & Gym Center-be. Cím : Nagyerdei park 12. a Nagyerdei Stadion épülete az állatkert felőli bejárat recepciójára, ahol kollégáink segítenek Neked a számodra megfelelő mozgásforma kiválasztásában.

A kiválasztott bérleted 30 napig lesz érvényes. A bérletet minden hónapban – a szemeszter alatt összesen 3 alkalommal – újra és újra meg kell váltanod (2020. szeptember 7 – december 11 között). Így a szemeszter alatt összesen 3 db Egyetemi testnevelés bérletet kell vásárolnod, amely a 3 hónap alatt korlátlan sportolási lehetőséget biztosít számodra. További opcióként lehetőséged van 3, 5 és 6 hónapos szemeszter bérlet megváltására is.

Az előzően vásárolt akciós bérletek, a későbbiekben lévő akciós bérletek, napijegyek nem érvényesek a SI-001 _TES-fizetős Unifit fitness teljesítésére. Erre kizárólag csak a fentiekben említett bérletek megvásárlásával válsz jogosulttá.

A bérlet korlátlan számú látogatásra jogosít Téged, azonban a testnevelés elfogadása érdekében minimum 12 hetet kell teljesítened úgy, hogy alkalmanként 90 percet (csoportos órák esetében 60 percet) töltesz az általad kiválasztott testmozgással (tehát minimum heti 1 alkalommal). Ezen feltételek teljesülése esetén leszel jogosult teljesíteni a Hungarofit felmérést.

A Hungarofit felmérésen a minimum 150 pont elérése kötelező számodra!

https://sportsci.unideb.hu/hungarofit

Tömbösítésre nincs lehetőséged!

Probléma esetén kérjük, hogy fordulj Varga Katalin testnevelés koordinátorhoz (vargakata@sport.unideb.hu).

Lehetőséged van akár saját edző segítségét is igénybe venni, aki segít neked eligazodni a fitness sportban, hogy elérd az általad kitűzött célt.

A szolgáltatások speciális egyetemi kedvezményes árait itt találod.

Várunk téged szeretettel.
UniFit Team

VÁLASZTHATÓ ÓRÁK

Edzőterem – Fitness szekciók, Cardio zóna

Személyi edzés

Funkcionális edzések, Cross & Clock

Spinning

Aerobic

Alakformáló órák

Zsírégető órák

Squash

Boulder

KIVÁLÓ TRÉNEREINK

Ha nem tudod hogyan kezdj neki, válassz trénereink közül