Kedves Hallgató,

Köszönjük, hogy felkerested a Stadion Unifit Fitness & Gym Center egyetemi testneveléssel kapcsolatos menüpontját. Szeretnénk bemutatni neked a lehetőségeket és a feltételeket, amivel zökkenőmentesen tudsz majd részt venni a fitness és egyéb más rekreációs mozgásprogramokon, melyek a következők: 
 

Edzőterem -Fitness szekciók, Cardio zóna 
Személyi edzés 
Funkcionális edzések, Cross & Clock 
Spinning 
Aerobic 
Alakformáló órák 
Zsírégető órák 
Squash 
Boulder / szikla mászás

Ahhoz, hogy ezek a sportolási lehetőségek az általad szabadon választott időpontban, hétfőtől – vasárnapig elérhetőek legyenek, a Neptun rendszerében kell felvenned a meghirdetett kurzust.

SI-001 _TES-fizetős Unifit fitness

Ezt követően pedig a személyes regisztráció és a bérleted kiváltása miatt: 
2019.02.11 hétfői naptól nyitvatartási időben hétfőtől–péntekig 6.00-22.00 óráig illetve szombaton és vasárnap 8.00-20.00 óráig személyesen kell befáradnod hozzánk a Stadion UniFit Fitness & Gym Center-be.
Cím : Nagyerdei park 12. a Nagyerdei Stadion épülete az állatkert felőli bejárat recepciójára, ahol kollégáink segítenek Neked a számodra megfelelő mozgásforma kiválasztásában.  
 
A kiválasztott bérleted mindig a vásárlás napjától számított egy hónapig lesz érvényes (naptól–napig). A bérletet minden hónapban – a szemeszter alatt összesen 3 alkalommal – újra és újra meg kell váltanod (2019.02.11-05.17 között). Így a szemeszter alatt összesen 3 db bérletet kell vásárolnod, amely a 3 hónap alatt korlátlan sportolási lehetőséget biztosít számodra. További opcióként lehetőséged van 3 hónap 5 hónap és 6 hónapos szemeszter bérlet megváltására is.  
 
A bérlet korlátlan számú látogatásra jogosít Téged, azonban a testnevelés elfogadása érdekében minimum 12 hetet kell teljesítened úgy, hogy alkalmanként 90 percet töltesz az általad kiválasztott testmozgással (tehát minimum heti 1 alkalommal). Ezen feltételek teljesülése esetén leszel jogosult teljesíteni a Hungarofit felmérést.

A Hungarofit felmérésen a minimum 150 pont elérése kötelező számodra!

https://sportsci.unideb.hu/hungarofit  
 

Tömbösítésre nincs lehetőséged!

Probléma esetén kérjük, hogy fordulj Varga Katalin testnevelés koordinátorhoz (vargakata@sport.unideb.hu). 
 
Lehetőséged van akár saját edző segítségét is igénybe venni, aki segít neked eligazodni a fitness sportban, hogy elérd az általad kitűzött célt.  
 

A szolgáltatások speciális egyetemi kedvezményes árait itt találod.

Várunk téged szeretettel. 
 
UniFit Team

KIVÁLÓ TRÉNEREINK

Ha nem tudod hogyan kezdj neki, válassz trénereink közül