ne habozz, próbáld ki!
 
A masszázs a test felületén meghatározott kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre a szervezet válaszreakciója a fizikai gyógyhatás. A masszázs részben közvetve, részben közvetlenül hat jótékonyan az emberi szervezetre például az izmokra, bőrre, vérkeringésre és az idegrendszerre.
 
A masszázs közvetlen hatásaként csökkenti az izomfeszülést így az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, az anyagcseretermékek kiürülését felgyorsítja. A masszázs támogatja a test egészséges működését, mely az ülő életmódból is származó helytelen testtartás korrekcióját, háti fájdalmak fokozatos megszűnését jelenti.
 
A masszázs kitágítja a bőr kapilláris ereit ezzel növeli a sejteket tápláló anyagok felvételét és segít a méreganyagok eltávolításában. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel segítve a bőr megújulását. A fokozott vérkeringés biztosítja a megfelelő nedvességtartalmat így maradhat a bőr feszes, rugalmas és gyönyörű.
 
Manapság a stressz egyre több fizikai panaszt vált ki, és sok betegség fő okozója. Sokan nem tudják kezelni a stresszt, de egy masszázs ebben is segíthet. Segít a kellő ellazulásban, a stressz feloldásában.
 
A MASSZÁZS HATÁSÁRA
 
– mérséklődik vagy megszűnik a fájdalom

– javul a testtartás

– élénkül a vérkeringés

– gyorsul a sejtek anyagcseréje

– fokozódik a nyirokkeringés

– optimalizálódik a vérnyomás és a pulzus

– nő az oxigénellátottság

– nő a bőr rugalmassága, feszessége

– növekszik a szövetek tápanyag ellátottsága

– lassulnak az öregedési folyamatok

– nő az izomzat teljesítőképessége

– megszűnik az izomfáradtság

– erősödik a szervezet ellenálló képessége
 
 
Bejelentkezéshez hívd az alábbi telefonszámot        +36 70 267 8311