a boulder termünk

 

A mászás egy olyan ősi mozgásforma, mely belénk van kódolva.

 

A mi termünk egy boulder terem, ez azt jelenti, hogy nem köteles biztosítással mászol, hanem az egész termet vastag szivacs borítja, amire biztonságosan tudsz esni.

 

A boulderezés egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek egyik oka, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki kedvenc sportjává válhat és akár egyedül is, speciális felszerelés nélkül vagy akár társaságban is szuper és szórakoztató időtöltés.

 

És miért jó ez?

 

Javul a koordináció, erősödik a tartóizomzat, a gondolatok kizárása miatt terápiás és relaxáló hatás is kimutatható, miközben erősödik a magunkba vetett hitünk a sikeresen megoldott feladatok által.

 

Kreatív, szabad mozgás, nincs monotonitás.

 

A mászás segít új célokat kitűzni, és elérni azokat.

 

A sportág népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy a NOB (Nemzeti Olimpiai Bizottság) döntése alapján a falmászás bekerült az olimpiai sportágak közé. Debütálni a 2020-as tokiói olimpián fog.

 
 

Szolgáltatások

 
 

Kezdő lépések

 

Lehetőség van egyéni, irányított falmesteri szolgáltatás igénybevételére.

 

Vezetett edzések

 

Amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnél komolyabban is elmerülni ebben a sportban, tapasztalt (több mint 20 év mászótapasztalat) instruktoraink tudnak neked ebben segíteni.

 

Bérelhető mászócipő

 

Lehetőséged van a mászást már az első alkalommal mászócipőben kipróbálnod. A recepción 20 pár cipő várja, hogy kikölcsönözd.

 

Bérlehető Magnézia

 

A magnézia fontos, hogy a kezed ne csússzon a fogásokon. Amennyiben nincs még sajátod, nyugodtan tudsz bérelni a recepción.

 

Hosszú nyitvatartás

 

Hétköznapokon, hétvégén és ünnepnapokon is nyitva vagyunk.

 

Kiegészítő és külön edző részleg

 

Jegyed vagy bérleted megváltásával az UniFit Fitness és Gym Center-en belül található crossfit részleget is használhatod.

 

Klimatizált mászóterem

 

Nekünk nagyon fontos, hogy megfelelő körülmények között tudj sportolni, ennek megfelelően termünk klimatizált.

 

Porelszívás

 

Az egyik legfontosabb része egy mászó teremnek a szellőzés! Nálunk nagy teljesítményű elszívókkal találkozhatsz, porral nem.

 

Büfé

 

A bejáratnál található büfében minden sporthoz szükséges kiegészítőt megtalálsz.

 

NYITVATARTÁS
Hétfő-Péntek : 06.00 – 22.00   Szombat – Vasárnap : 10.00 – 18.00

 

Lehetőség van egyéni,irányított falmesteri szolgáltatás igénybevételére.

 
A terem mászó felülete 250 m2 illetve a magassága 3,7 méter.

Falmesterre van szükséged?

 

 

Sziasztok!

 
Eszter vagyok, a Debreceni Egyetem gyógytestnevelés-testnevelés tanár szakos hallgatója. Egész életemben fontos volt számomra a sport, a kihívások éltetnek. 12 évet táncoltam, majd a falmászásba lettem szerelmes. 2 éve mászom aktívan, és már bíróként is részt vettem egy nemzetközi versenyen.
 
A mászás mindig tud újat mutatni. Nincs két ugyanolyan mozdulat. A mászással egyszerre fejleszted az erődet, a hajlékonyságodat és az egyensúlyérzékedet. 
 
Az utak megtervezése, megfejtése közben rengeteget fejlődik a kreativitásod és megtanulsz egy-egy problémát több oldalról megközelíteni. Ha nem hiszed, gyere el és megmutatom! Ha szívesen kipróbálnád, jelentkezz bátran! Csúcsra fel!
 
Időpont: 16:30-20:30-ig bővebb információért érdeklődj az elérhetőségeinken.