Gulyás M. Zalán
Üdvözöllek!

Gulyás M. Zalán vagyok a Unifit edzője, valamint a Debreceni Egyetem pszichológia szakos hallgatója.

A mozgás már kisgyermek korom óta fontos részét képezi az életmnek, évekig utánpótlás versenyúszó voltam, majd amikor 15 évesen otthagytam az uszodát sok egyéb sportot is kipróbáltam. Így találkoztam 17 évesen az edzőteremmel és a testépítés világával, amely örökre magával ragadott.

Mivel rendkívül sovány voltam abban az időben, a célom az volt, hogy a lehető legnagyobb izomtömeget tudjam felépíteni természetes keretek között, az egészségem károsítása nélkül. Ennek érdekében folyamatosan képeztem magam, először csak autodidakta módon, majd 2021-ben jelentkeztem az EFI-re, ahol sikeresen elvégeztem a testépítés és fitness szakági sportedző képzést.

Így beteljesült egy nagy vágyam és ma már másoknak is segítséget nyújthatok abban, hogy fittebbek és egészségesebbek legyenek. Legyen a célod fogyás, izomtömegépítés, erőnövelés vagy épp alakformálás velem mindezt megvalósíthatod.

Emellett egyetemi tanulmányaimat hasznosítva igyekszem majd az edzések során nem csak a testi, hanem a lelki egészségedre is figyelni, hogy a sport minden tekintetben a hasznodra váljon az életben.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal, kortól, nemtől és céltól függetlenül!

Üdvözlettel: Gulyás M. Zalán