Torma Eszter Panna
Torma Eszter Panna vagyok, személyi edző, emellett a Debreceni Egyetem testnevelés-történelem tanár szakos hallgatója.

A sportnak mindig kiemeltem fontos szerepet tulajdonítottam a mindennapjaimban, különösen a kézilabda pályán töltöttem sok időt utánpótlás koromban. Országos serdülő bajnoki, NB1 ifjúsági, junior korosztályban és NB1/b-ben is dobogós, illetve Diákolimpián országos bajnoki, majd ezt követően Világbajnoki címet szereztünk az akkori csapattársaimmal.

Ma verseny szinten már nem sportolok, viszont a mozgás szeretete és az egészséges életmód fenntartása továbbra is a mindennapjaim része.

S, hogy miért ajánlom neked;

Tudományosan igazolt, hogy a rendszeresen végzett fizikai aktivitás hatására dopamin, szerotonin és endorfin szabadul fel, amiket ún. boldogsághormonokként is szoktunk emlegetni, mivel oldódik a szorongás, javul a hangulat. Mindemellett sport hatására nő a tüdőkapacitás, javul a légzés, nő a szív teljesítőképessége és csökken a szív- és érrendszeri betegségek kockázata, erősödik az immunrendszer. Nem utolsó sorban az esztétikai szerepe is fontos, hisz segít a helyes testtartás kialakításában és a gerinc deformitások megelőzésében. Véleményem szerint, abban, hogy miért éri meg elkezdeni az edzéseket, az eddig említettek, minden korosztály számára kiemeltem fontos tényezők. Természetesen ez csak töredéke annak a számos pozitív következménynek, ami a rendszeres testmozgás hatására következik be a szervezetünkbe.

Azt gondolom, hogy minden csak elhatározás kérdése, ha megfogalmazódott benned, hogy mi a célod, keress bátran, hiszen minél előbb elkezdjük a közös munkát, annál hamarabb fogod észrevenni magadon a pozitív változásokat, mind mentálisan, mind fizikálisan.

Személyi edzőként és leendő testnevelőként is ezt a szemléletmódot szeretném átadni mindenkinek, akivel lesz szerencsém együtt dolgozni.

Legyen a célod alakformálás, fogyás, vagy az állóképességed fejlesztése, személyre szabott edzésporgrammal várlak!

Keress bizalommal üzenetben!

„Legyél erősebb a kifogásaidnál!”