Személyre szabott fizioterápiás tréning

 

 

Az egyéni foglalkozások keretein belül csak rád fókuszálunk. Ha rendelkezel mozgásszervi panaszokkal vagy fontosnak találod, hogy saját magadénak érezd a mozgás minden percét egy modern szemléletű fizioterápia során, jó helyen jársz!

 

Igaz rád ezek közül bármelyik?

• derékfájással vagy ízületi panaszokkal küzdesz

• sokat ülsz asztal/iskolapad mögött

• nehéz fizikai munkát végzel

• folyamatosan egy irányba terheled a tested (pl. aszimmetrikus sportot űzöl)

• nemrég szültél

• sportsérülést szenvedtél el

• műtéten estél át

• sokat sportolsz (akár versenyszerűen, akár hobbisportolóként)

Ha magadra ismertél, fordulj hozzánk bizalommal! Mi segítünk abban, hogy jól érezd magad a bőrödben! Együtt képesek vagyunk megelőzni a sérüléseket vagy legyűrni a már kialakult problémákat!

Modern szemlélettel kezelünk, hiszen a legújabb terápiás eljárásokat folyamatosan tanuljuk és alkalmazzuk, a kezeléseket pedig magas színvonalú eszközparkkal egészítjük ki az edzőteremben. Az egészséges környezet és a jó hangulat bizonyítottan kedvező hatással van a gyógyulásra, így nagy hangsúlyt fektetünk a fizikális egészségen túl a mentális jólét állapotára is, így fontos kihangsúlyoznunk, hogy ha minket választasz, nem kényszerülsz kórházi körülmények közé a rehabilitációd során. Mindezeken felül megtanítjuk, hogy a későbbiekben miképpen használd a tested és óvd a gerincedet, hogy fájdalommentes életet élhess és az idő előrehaladtával is öröm legyen a mozgás. Leépítjük a régi, rossz mozgásmintákat és helyette automatizáljuk a helyes, komplex, funkcionális mozgásokat, amiket a hétköznapokban, továbbá az edzéseken is tudsz kamatoztatni. Megtanítjuk a gerincvédő életmód alapjait, rendezzük a tartáshibákat, helyre tesszük a mozgáspályákat és kialakítjuk a megfelelő stabilitást is. Összehangoljuk a légzést a mozgással, így nemcsak az edzéseken nyújtott teljesítményed, hanem az alvásod minősége is nagymértékben javulni fog!

Mire vársz? A problémák nem fognak maguktól elmúlni! Mi rendelkezünk a szükséges tudással és eszközökkel ahhoz, hogy újra harmóniába kerülhess a testeddel.

Lépjünk együtt a változás útjára!

az oktatód

 

Gódi Laura Pálma

 

Üdvözöllek!

 

Gódi Laura Pálma vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta. 2023 nyarán végeztem el sikeresen a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karán a gyógytornász képzést. Rendkívül elkötelezettnek tartom magam a szakmám és a hozzám fordulók iránt egyaránt. Az egyetemi tanulmányaim mellett folyamatosan végeztem kutatómunkát az ülő- és fizikai munkát végzők körében, és beleástam magam a prevenció rejtelmeibe, valamint folyamatosan képzem magam. Úgy gondolom, hogy a legújabb ismeretek elsajátítása rendkívül fontos a naprakész tréningprogram összeállítása szempontjából, így amikor csak tudom, bővítem a már meglévő tudásom, hogy minél több szempontból tudjam megközelíteni a fennálló problémát és a lehető legjobb megoldást kínálni rá.

 

Miben segíthetek neked?
• Teljes körű mozgásszervrendszeri vizsgálatot végzek, mielőtt elkezdenénk a tornaprogramot.
• Komplex fizioterápiás mozgásprogramot, legyen szó enyhe átmozgatásról vagy akár olyan mozgásszervi panaszokról, amelyek már nehezítik a mindennapi életedet.
• Biztonságos edzést, betartva a fokozatosság és az egyénre adaptált torna elveinek szabályait.
• Különféle kiegészítő technikákat alkalmazok, például kinesio taping és köpölyterápia, hogy tovább növeljem a tornaprogram hatékonyságát.
• Életmódbeli tanácsokat, amelyek megelőzhetik vagy enyhíthetik a meglévő fájdalmat vagy eltérő mozgásszervi állapotokat.
• További fontos ismereteket az emberi test vázizomrendszerének működéséről, valamint az esetlegesen felmerülő problémákról.