Személyre szabott fizioterápiás tréning

 

Tervezés alatt álló mozgásforma, jelenleg szünetel!

 

Az egyéni foglalkozások keretein belül csak rád fókuszálunk. Ha rendelkezel mozgásszervi panaszokkal vagy fontosnak találod, hogy saját magadénak érezd a mozgás minden percét egy modern szemléletű fizioterápia során, jó helyen jársz!

 

Igaz rád ezek közül bármelyik?

• derékfájással vagy ízületi panaszokkal küzdesz

• sokat ülsz asztal/iskolapad mögött

• nehéz fizikai munkát végzel

• folyamatosan egy irányba terheled a tested (pl. aszimmetrikus sportot űzöl)

• nemrég szültél

• sportsérülést szenvedtél el

• műtéten estél át

• sokat sportolsz (akár versenyszerűen, akár hobbisportolóként)

Ha magadra ismertél, fordulj hozzánk bizalommal! Mi segítünk abban, hogy jól érezd magad a bőrödben! Együtt képesek vagyunk megelőzni a sérüléseket vagy legyűrni a már kialakult problémákat!

Modern szemlélettel kezelünk, hiszen a legújabb terápiás eljárásokat folyamatosan tanuljuk és alkalmazzuk, a kezeléseket pedig magas színvonalú eszközparkkal egészítjük ki az edzőteremben. Az egészséges környezet és a jó hangulat bizonyítottan kedvező hatással van a gyógyulásra, így nagy hangsúlyt fektetünk a fizikális egészségen túl a mentális jólét állapotára is, így fontos kihangsúlyoznunk, hogy ha minket választasz, nem kényszerülsz kórházi körülmények közé a rehabilitációd során. Mindezeken felül megtanítjuk, hogy a későbbiekben miképpen használd a tested és óvd a gerincedet, hogy fájdalommentes életet élhess és az idő előrehaladtával is öröm legyen a mozgás. Leépítjük a régi, rossz mozgásmintákat és helyette automatizáljuk a helyes, komplex, funkcionális mozgásokat, amiket a hétköznapokban, továbbá az edzéseken is tudsz kamatoztatni. Megtanítjuk a gerincvédő életmód alapjait, rendezzük a tartáshibákat, helyre tesszük a mozgáspályákat és kialakítjuk a megfelelő stabilitást is. Összehangoljuk a légzést a mozgással, így nemcsak az edzéseken nyújtott teljesítményed, hanem az alvásod minősége is nagymértékben javulni fog!

Mire vársz? A problémák nem fognak maguktól elmúlni! Mi rendelkezünk a szükséges tudással és eszközökkel ahhoz, hogy újra harmóniába kerülhess a testeddel.

Lépjünk együtt a változás útjára!

az oktatód

 

Szőke Szonja

 

Üdvözöllek!

 

Szőke Szonja vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta. 2019 nyarán végeztem el sikeresen a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán a gyógytornász képzést. Rendkívül elkötelezettnek tartom magam a szakmám és a hozzám fordulók iránt egyaránt. Az egyetemi tanulmányaim mellett folyamatosan végeztem kutatómunkát sportolók körében és beleástam magam a sportsérülés prevenció rejtelmeibe, valamint számos továbbképzésen vettem részt. Úgy gondolom, hogy a legújabb ismeretek elsajátítása rendkívül fontos a naprakész tréningprogram összeállítása szempontjából, így amikor csak tudom, bővítem a már meglévő tudásom, hogy minél több aspektusól tudjam megközelíteni a fennálló problémát és a lehető legjobb megoldást kínálni rá. Néhány évvel ezelőtt pedig megismerkedtem a magas intenzitású intervallum tréning (HIIT) előnyeivel is, amit az utóbbi évek során hatalmas szenvedéllyel végzek.

 

Mit nyújthatok számodra?
• Összetett mozgásszervrendszeri vizsgálatot a gyógytornaprogram megkezdése előtt.
• Komplex fizioterápiás mozgásprogramot, ha csak egy kis átmozgatásra vágysz, de akár akkor is, ha mozgásszervi panaszaid már megnehezítik a mindennapjaidat.
• Biztonságos edzést a fokozatosság- és az egyénre adaptált gyógytorna elveinek betartásával.
• Kiegészítő technikákat, melyekkel kibővítem az általános kezelési protokollt: kinezio- és dynamic taping, SMR hengerezés trigger pont terápiával egybekötve.
• Életmódbeli tanácsokat, melyek megelőzhetik vagy csökkenthetik a már kialakult fájdalmat, vagy a fiziológiástól eltérő mozgásszervi állapotot.
• További fontos ismereteket az emberi test vázizomrendszerének működéséről, és az esetlegesen fennálló problémáról.

 

Minden elhatározás VELED kezdődik! Ha úgy érzed megérett az izomzatod némi karbantartásra szorul vagy egy rossz mozdulat, sérülés következményeit hátrahagyva szeretnél újra formába lendülni, keress fel bizalommal!

 

A mottóm: Egy év múlva azt kívánod majd, bárcsak elkezdted volna ma.