Boulder  
 
Boulder is a great opportunity for anyone to exercise and strengthen muscles with climbing which are used in everyday life or are not trained in other workouts. The continuous exercise of core muscles will improve posture and prevent future back problems. You can try boulder at the UNIFIT Fitness & Gym Center which is unique in Debrecen. The surface of the climbing wall is 250 square meters and the height is 3.7 meters. Regarding to its size, not only beginners but also experienced climbers can find a challenge. Unlike wall climbing, boulder is not assisted, and climbs are at a relatively low heights, the floor is covered with thick matrasses to avoid injuries caused by falling, so it is safe to use for anyone who follows the rules.
 
The popularity of the spot is proven by the fact that International Olympic Committee (IOC) decided that the boulder will be included in the Olympic sports. The debut will be at the 2020 Tokyo Olympics.
 
Zia 300 HUF / Shoe rental 800 HUF
 
OPENING HOURS     Monday-Friday : 06.00 – 22.00   Saturday – Sunday : 10.00 – 18.00
 
The climbing surface of the room is 250 m2 and the height is 3.7 meters.
Falmesterre van szükséged?
 
 
Sziasztok!
 
Eszter vagyok, a Debreceni Egyetem gyógytestnevelés-testnevelés tanár szakos hallgatója. Egész életemben fontos volt számomra a sport, a kihívások éltetnek. 12 évet táncoltam, majd a falmászásba lettem szerelmes. 2 éve mászom aktívan, és már bíróként is részt vettem egy nemzetközi versenyen.
 
A mászás mindig tud újat mutatni. Nincs két ugyanolyan mozdulat. A mászással egyszerre fejleszted az erődet, a hajlékonyságodat és az egyensúlyérzékedet. 
 
Az utak megtervezése, megfejtése közben rengeteget fejlődik a kreativitásod és megtanulsz egy-egy problémát több oldalról megközelíteni. Ha nem hiszed, gyere el és megmutatom! Ha szívesen kipróbálnád, jelentkezz bátran! Csúcsra fel!
 
Időpont: 16:30-20:30-ig bővebb információért érdeklődj az elérhetőségeinken.