A TRX óráinkról 

 

 

A TRX egy rendkívül hatékony és változatos edzés, ami mindenki számára ajánlott, nemtől, kortól, súlytól és edzettségi szinttől függetlenül. Előnye, hogy nem terheli túl az ízületeket az edzések alatt, mivel saját testsúllyal és a gravitációs erő kihasználásával dolgozunk. A TRX edzés során sokkal jobban bekapcsolódnak a törzsizmok a mozgásba, mint bármilyen más sportnál, hiszen a gyakorlatok nem fix kötött pályán mozognak. A stabilizáló izmok (core izmok) fejlődésével szinte észrevétlenül, és jelentősen javul a tartásunk. Testünket a mindennapi élet kihívásaira készíti fel, hiszen az elsődleges cél a maximálisan terhelhető izomzat.

 

Annak ellenére, hogy alapvetően az amerikai tengerészgyalogosoknak lett kifejlesztve a TRX a hétköznapi ember számára is tökéletes eszköz, hiszen bármi legyen is a cél; zsírégetés, állóképesség,- erő növelése, izmok formálása, feszesítése, a TRX erre mind megoldást nyújt. Ráadásul, harmonikus és arányos izomzatot tudunk létrehozni testünkön. 🙂

TRX óránk külön bérlettípussal lehet látogatni melynek árát itt tudod megnézni.  
your trainer
 
Szőke Szonja
 

Üdvözöllek!

 

Szőke Szonja vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta. 2019 nyarán végeztem el sikeresen a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán a gyógytornász képzést. Rendkívül elkötelezettnek tartom magam a szakmám és a hozzám fordulók iránt egyaránt. Az egyetemi tanulmányaim mellett folyamatosan végeztem kutatómunkát sportolók körében és beleástam magam a sportsérülés prevenció rejtelmeibe, valamint számos továbbképzésen vettem részt. Úgy gondolom, hogy a legújabb ismeretek elsajátítása rendkívül fontos a naprakész tréningprogram összeállítása szempontjából, így amikor csak tudom, bővítem a már meglévő tudásom, hogy minél több aspektusól tudjam megközelíteni a fennálló problémát és a lehető legjobb megoldást kínálni rá. Néhány évvel ezelőtt pedig megismerkedtem a magas intenzitású intervallum tréning (HIIT) előnyeivel is, amit az utóbbi évek során hatalmas szenvedéllyel végzek.

 

Mit nyújthatok számodra?
• Összetett mozgásszervrendszeri vizsgálatot a gyógytornaprogram megkezdése előtt.
• Komplex fizioterápiás mozgásprogramot, ha csak egy kis átmozgatásra vágysz, de akár akkor is, ha mozgásszervi panaszaid már megnehezítik a mindennapjaidat.
• Biztonságos edzést a fokozatosság- és az egyénre adaptált gyógytorna elveinek betartásával.
• Kiegészítő technikákat, melyekkel kibővítem az általános kezelési protokollt: kinezio- és dynamic taping, SMR hengerezés trigger pont terápiával egybekötve.
• Életmódbeli tanácsokat, melyek megelőzhetik vagy csökkenthetik a már kialakult fájdalmat, vagy a fiziológiástól eltérő mozgásszervi állapotot.
• További fontos ismereteket az emberi test vázizomrendszerének működéséről, és az esetlegesen fennálló problémáról.

 

Minden elhatározás VELED kezdődik! Ha úgy érzed megérett az izomzatod némi karbantartásra szorul vagy egy rossz mozdulat, sérülés következményeit hátrahagyva szeretnél újra formába lendülni, keress fel bizalommal!

 

A mottóm: Egy év múlva azt kívánod majd, bárcsak elkezdted volna ma.