Egy élvezetes óra, mely a taekwondo, a box és a tánc elemeit ötvözve mozgat meg minden testrészedet. Az edzés ütések és rúgások kombinációjából áll.

Jellegét tekintve magas intenzitású edzésprogram. Segít a zsírégetésben, a fogyásban, az izomerősítésben, a szálkásításban, és nem utolsó sorban a szív- és érrendszer fejlesztésében is élen járó. Formálja a derekat, a farizmokat, a törzs izmait, a vádlit, a karokat. Nem csupán a kívánt alakot érheted el rövid idő alatt, de hozzájárul az egészséged megtartásához is. Épp ezért világszerte elismert és kedvelt a Tae Bo.

Nem box!

A Tae Bo Amerikából indult világhódító útjára. Köze van a taekwondohoz, hiszen abból származik. 1976-ban Billy Blanks taekwondo harcművész alkotta meg ez első kardio box programot, majd hatalmas tapasztalatát táncos elemekkel is vegyítette. Így jött létre ez a csoportos edzési módszer, melyet bárki eredményesen végezhet.

A mozgáselemek végrehajtása összpontosítást, önfegyelmet igényel, így érhető el, hogy a test és az elme folyamatos összeköttetésben legyen az edzés alatt. A folyamatos és jól egymásra épülő mozdulatsorok segítségével egyetlen óra alatt képessé válik a szervezeted 500-800 kalória elégetésére. Ha emellett az étrendedre is figyelmet fordítasz, a rendszeres Tae Bo edzéssel könnyen szabadulhatsz meg a nem kívánt súlyfeleslegtől.

A szellemi táplálék desszertje

A csoportos edzés eleve fantasztikus, hiszen másokat is inspirálva töltődhetsz fel, fejlődhetsz. A Tae Bo azonban mégis kitűnik az összes eddig megismert edzés közül. Azáltal, hogy tele van ütésekkel és rúgásokkal, kiváló stresszoldó és feszültséglevezető. Így aki rendszeresen hozzánk jár, nem csak erősebb és szebb testtel távozik, de lélekben, szellemben is erősebbé válik. Ezek mindegyike az egészséges önbizalmat hordozza magában, melyre mindannyiunknak hatalmas szüksége van. Ha nem csupán jó alakra vágysz, de egy különleges életérzést is a magadénak akarsz tudni, itt a helyed!