Mi a spinracing?

Tervezés alatt álló mozgásforma, jelenleg szünetel!

 
Spinracing, ahol a kerékpár a legalkalmasabb eszköz a legkülönbözőbb korú és képességű edzeni vágyók számára ahhoz, hogy elérjék céljaikat: fittek és egészségesek legyenek. A SpinRacing program, amely motivációt, szellemi edzés technikákat és a legalaposabban tesztelt kerékpározási technikákat foglalja, magába. Ajánljuk mindenkinek, aki mozgásra vágyik! A tréning a programhoz kifejlesztett eszközön, a kerékpáron folyik. Külső szemlélő leginkább azt látja az edzésekből, hogy egy teremben vadul tekerik a bringát. A SpinRacing csoportos zenés teremkerékpár tréning szakképzett oktatók irányításával, mely sikerének titka: kerékpár + aerobic összegződnek, koreografált, különböző karmunka használat, szórakoztató, egyszerű, mindenki számára könnyen elvégezhető, precíz intenzitás kontroll, hatékony, állóképesség fejlesztő, betegség megelőző, nagy kalória felhasználással.
 
A SpinRacing programot bármilyen edzettségi szint esetén lehet alkalmazni: társaságban mindenki lelkesebben hajt, kivétel nélkül sikeresen teljesíthet egy 50-60 perces edzést. A SpinRacing kerékpárok speciálisan átalakított szobabringák, amelyek első kereke nehéz, lendkerékkel ellátott, így segít a kerekezők számára lendületben maradni.
 
Élettani hatások: – Gazdaságosabb szívműködés, alacsonyabb nyugalmi pulzus, gyors pulzusmegnyugvás – Rugalmasabb érrendszer – Nő a vér oxigén felvevő képessége – Javuló koleszterin tükör – Javuló állóképesség – Oldja a stresszt, kezeli a depresszió tüneteit – Javul a közérzet, nő az önbizalom – Javuló teljesítőképesség az élet minden területén – Testsúly kontroll, jó megjelenés, kisugárzás
az oktatód
 
Bartha Éva