Mi a deepwork?  

Tervezés alatt álló mozgásforma, jelenleg nem elérhető

 
Annyiszor halljuk mostanában, lépj túl a komfortzónádon és mutasd meg mire vagy képes. Ha az ehhez vezető utat keresed, akkor a deepWORK-ben megtalálod. Egyedülálló technikája révén az izmokat egyszerre feszíti és lazítja, ezzel hozzájárulva, hogy folyamatosan mozgásban legyenek.
 
Csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végezhető holisztikus szemléletű funkcionális tréning. Kifejlesztője Robert Steinbacher a bodyART mozgáskoncepció megalkotója. A mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva együtt jelenjen meg az erősítés és a nyújtás, a feszültség és a relaxáció. Nagyon komplex mozgásforma, egyaránt megtalálhatóak az állóképességet és az erőt fejlesztő, valamint a nyújtó hatású gyakorlatok.
 
A deepWORK alapja az öt természeti elem: a fa, a fém, a föld, a tűz és a víz. Az öt elem adja az óra szakaszait, ezek mind más és más energiaforrásokat képviselnek. Nem tartozik a könnyű edzések közé, de ezért is különleges. Egy edzésen belül nyújt mindent, amire szükséged van: állóképességet, erőt, koordinációt, ellazulást és mentális feltöltődést. Testi és szellemi síkon is fejlődsz általa.
 
Ez az óra egy belső utazás is, mindamellett hogy intenzív mozdulatsorok követik egymást. A bemelegítéskor andalító meditációs zene szól, majd stílust váltunk, elég nagyot. A deepWORK során használt kemény ritmusú zene, a dobolás erőt ad a résztvevőknek, ezáltal segít az érzelmek felszabadításában, a határaid kitolásában, a további erőkifejtésben.
 
Kiknek ajánljuk?
 
Mindenkinek, aki igazán hatékony edzést keres, függetlenül attól, éppen milyen állóképességgel vagy erőnléttel rendelkezik. Intenzitását tekintve nem kell tartanunk tőle, hogy nem bírjuk, mert az órák felépítése nagyon pontosan figyelembe veszi az intenzív kardió szakaszok és erőgyakorlatok váltakozását, egyszerűsített kivitelezését. Koncentráció és ellazulás, fizikai és mentális tréning, alakformálás és feszültségoldás. Kell ennél több?