Feszes testet és bomba alakot szeretnél nyárra? Akkor az Alakformálás maximális segítséget nyújt ebben. Olyan edzéstervet állítottunk össze, mely minden idők egyik legjobb alakformáló edzése.

Ez a hatvan perc az egész testünket fejlesztő gyakorlatokról szól. Minden esetben könnyen követhető feladatok vannak, nincs bonyolult koreográfia, melyet el kell sajátítanod. Az izmaidat vesszük célba az erősítő gyakorlatokkal és a különböző eszközök használatával. Emelni fogjuk a pulzusszámot, növelve ezzel a tested teljesítőképességét. Ahhoz, hogy a zsírréteget csökkentsük vagy teljesen eltüntessük, nem sanyargatásra és koplalásra van szükségünk, hanem jól irányzott mozgásra. Tőlünk az Alakformáláson ezt kapod.

Minden izomcsoportodat megdolgoztatjuk, ezáltal fejlesztve azokat, felgyorsítjuk az anyagcserédet, hogy a zsírpárnák mihamarabb eltűnjenek. Képes vagy rá! Mindegy mennyi idős vagy, mennyit mutat a mérleg, mikor mozogtál utoljára, ezzel az edzéssel elérheted azt, hogy az izmaid megmutassák magukat, abban a tónusban, ahogyan a legszebbek.

Az Alakformálás kőkemény edzés. Izzadni fogsz, de a látványért, az érzésért megéri. Lesz itt minden: guggolás, kitörés, hasprés, a felső test izmainak erősítése. A lényeg, hogy a tested feszes és tónusos legyen, a testtartásod és testtudatod javuljon. Bátran, lapos hassal, feszes fenékkel és combokkal nézhetsz a nyár elébe, ha idejében elkezded az alakformáló edzéseket és végigcsinálod azokat. Még nem késő, de kezdj bele! Hidd el, hogy csak nyerhetsz vele! Egy csinosabb, magabiztosabb, egészségesebb testet.

Egyetlen óra nem elegendő, de bizton állíthatjuk, az Alakformálás azon edzéstípusok közé tartozik, ahol nagyon hamar szembetűnő a változás. Így ha eldöntötted, hogy részt veszel, ne a kifogásokat keresd! Egy csapatban, ebben a csoportban van a helyed, mely érted, és rólad szól.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, kortól és nemtől függetlenül bárki végezheti. Ha bizonytalannak érzed magad abban, hogyan kezdj el sportolni, vagy ha már monotonnak, kissé unalmasnak találod az edzőtermi gépek használatát, itt a helyed köztünk! Nincs másra szükséged, mint a kitartásodra és egy kis mosolyra. Ezeket feltétlen hozd magaddal!