Mit takar a formábahozó edzés?   
 
Koreográfiamentes, egész testre ható, átmozgató, erő- és állóképesség fejlesztő gyakorlatok mixe. Bármilyen fizikai szintről lehet fejlődni. Az edzés célja, hogy változatos mozgásanyaggal, eszközök használatával elérjük a kívánt formánkat, ami nem a kilókban, hanem centikben fog megmutatkozni. A rendszeresen végzett, egyre intenzívebb gyakorlás eredményeként javul izmaink feszessége, átalakul a kötőszövetünk, felgyorsul az anyagcserénk, megnő az ízületi mozgáshatárunk, fejlődik a mozgáskoordinációnk, légzésfunkciónk. A hatvanpercnyi keringés fokozás és erőfejlesztés váltakozása révén fizikailag és lelkileg is olyan szintre juthatunk, ami egy intenzív pozitív változást eredményez. A felpörgetett testet és tudatot, légző gyakorlatokkal és relaxációval jutalmazzuk az edzés zárásaként. Ajánljuk azoknak, akik a változatos erőfejlesztést dinamikus formában szeretik, a rendszeres intenzitásnöveléssel minél hamarabb magasabb edzettségi szintre szeretnének lépni a formálódás mellett.
az oktatód
 
Feketéné Enikő
 
Általános iskolás korom óta aktívan élek. Versenyszerűen atletizáltam, kézilabdáztam, szertornáztam. A mozgás technikai, taktikai hátterét testnevelés tagozaton, majd tanárképző főiskolán biológia- testnevelés és gyógytestnevelés szakon szereztem meg.
 
Jane Fonda és Sydne Rome aerobicján nőttem fel és szívtam magamba ennek a változatos, hangulatjavító, alakformáló, vagyis minden tekintetben pozitív hatással bíró mozgásformának a rezgéseit.
 
Természetesen érdekelt más edzésforma mozgásanyaga is, így belekóstoltam a prevenció több válfajába: chi-kunggal, aquafitnessel , gerinctornával, idősek mozgáskoordinációjának javítását célzó tornával oldottam a hozzám fordulók problémáit.
 
A csoportos alakformálás nők és férfiak körében is működött: zsírégető és boot camp edzések, intenzív kurzusok tartásával bővítettem szakmai tapasztalatomat.
 
Természetgyógyászként táplálkozási és életmódbeli tanácsokkal egészítem ki a mozgás testformáló, lélekerősítő gyógyhatását. Vallom, hogy a „A mozgás gyógyító ereje mindenen segít!” Ha tehetném, receptre írnám fel mindenkinek, de mivel csak ajánlhatom, ajánlom is mindenkinek, legyen az fiatal vagy idős, nő vagy férfi, piknikus vagy leptomorf alkatú és legyen az esztétikai vagy egészségügyi probléma.