Ezen az alakformáló órán minden gyakorlatsor a zsírégetést és az izmok kialakítását szolgálja. Amennyiben rendszeresen részt veszel, a testeden található zsírréteg csökkenni kezd, az izomtömeg pedig szálkásodni. Ezzel az edzéssel ezt kapod. Karcsúságot, feszes, tónusos izomzatot, és hosszú ideig fenntartható fitt és erős szervezetet.

A gyakorlatok végrehajtásához számtalan esetben veszünk igénybe változatos eszközöket: különböző erősségű gumikötelet, step padot, kézi súlyzót, fit labdát és body ball-t. Segítségükkel sokkal nagyobb hatásfokkal dolgozhatunk. Az eredményeket nem kell másban mérned mint egyre fogyatkozó centikben és a szépen kidolgozott izomzatban.

Tekintettel arra, hogy az órán nincs koreográfia, nem kell attól tartanod, hogy belépve a terembe már mindenki minden lépést ismer, és te kezdőként nem tudsz becsatlakozni. Olyan gyakorlatok vannak, amelyek végrehajthatóak attól függetlenül is, hogy jártál-e valaha Body Shape-en. Az elemek könnyen elsajátíthatóak. Nem az a lényeg, hogy bonyolult legyen, hanem az, hogy az adott izomcsoportot célba véve minél hamarabb és minél látványosabban változni kezdj.

A csodáért tenni kell!

Nem a lábunkat lógatjuk, valóban. Garantálom, hogy izzadni fogsz, és ott is izomlázad lesz, ahol eddig nem is gondoltad volna, hogy van izmod. Minden kritikus testtájat átmozgatunk minden lehetséges módon, eszközök használatával is. Így lesz a kritikusból szép, formás csípő és fenék, comb és has, hogy nyáron te is büszkén, görcsök nélkül mehess a strandra, és a ruháiddal együtt a gátlásaid is levetkőzhesd.

Az óra ritmusa illeszkedik hozzád, ahhoz, amit bírsz. Meglátod, az idő előrehaladtával egyre többet fogsz teljesíteni, egyre kitartóbb leszel. Nincs koreográfia, nincs görcs, nincs gátlás. Az esetleges hibákat, ha szükséges korrigáljuk, hiszen nem a sérülés, hanem az egészséged megőrzése mellett a feszes, szép test a cél. Semmi más. Látni fogod majd, mindenki más alakkal érkezik. A cél azonban egy és ugyanaz, a változás. Nincs más csak te, a zene és a sport. Meglátod, az eredmény nem marad el: egy új test magabiztos fellépéssel. Hiszen te vagy a lényeg.