Zsiros Szabolcs
Sziasztok Zsiros Szabolcs vagyok, testépítés-fitness sportedző!

20 éves vagyok még nagyon fiatal, de már közel 10 éve foglalkozom a sporttal. Első sorban a mozgás az életembe egészségügyi szempontból került be ugyanis én már egészen kiskoromban elég komoly túlsúllyal küzdöttem. Elég, ha annyit mondok, hogy 14 évesen már közel 100 kiló voltam.

Az első mozgással kapcsolatos élményem viszont 10 évesen történt. Ekkor döntöttem úgy, hogy megpróbálkozom a labdarúgással. A Levelek SE utánpótlás csapataiban “pallérozódtam” viszont nem túl sok sikerrel, hiszen sosem voltam igazán tehetséges, illetve nem voltam egy focista alkat. 15 éves voltam amikor először találkoztam az edzőteremmel, ami azóta az életem meghatározó részévé vált és azóta már a jövőbeli terveim között szerepel, hogy egyszer színpadra álljak, mint testépítő versenyző.

Kezdetben teljesen tudatlanul vágtam bele a súlyzók emelgetésébe és a gépek használatába, illetve próbáltam követni a közösségimédiában látottakat, ami valljuk be nem épp a leghitelesebb szakmai forrás. Viszont az idő múlásával az eszetlen edzést és táplálkozást felváltotta egy tudatosabb életmód, amivel párhuzamban megjelentek az első testi változások, amitől még motiváltabb lettem. Ekkor határoztam el, hogy edző leszek és hogy segíteni szeretnék másokon a jobb életmód elérésében.

Idén 2023 nyarán Debrecenben az EFI-nél sikeres edzői vizsgát tettem, amivel megnyílt előttem a lehetőség, hogy azt a munkát végezhessem, amit mindig is szerettem volna. A hobbim egyben a hivatásom is. Hiszem, hogy kemény munkával és akarattal bármit el lehet érni!

Legyen a célod a fogyás, izomépítés vagy alakformálás én mindenben segítek neked! Várok mindenkit szeretettel kortól és nemtől függetlenül. Keress bizalommal telefonon vagy az edzőteremben, vagy érdeklődj a recepción!

“Csinálj ma valamit, amiért a jövőbeli éned hálás lesz neked!”