Szilágyi Andrea
Már gyermekkoromban életem részévé vált a sport, a zene és a tánc. 4 évesen kezdtem el balettozni, 8 évig jártam egy debreceni balettiskolába, ahol a sok balettórának és fellépéseknek köszönhetően életem részévé vált a rendszeres mozgás. 6 évig úszóedzésekre jártam, több versenyen vettem részt. 3 évig versenytáncoltam, ezenkívül hegedülni és gitározni tanultam, így magas szintű zenei ismeretekkel rendelkezem. 2002- ben ismerkedtem meg az aerobik sportággal, ami egyből magával ragadott, hiszen benne van a sport, a zene és a tánc.

2008- ban aerobik oktatói képesítést szereztem, és több fitneszteremben tartottam rendszeresen aerobik órákat.

Főállásban banki dolgozóként ülőmunkát végeztem, és emiatt folyamatos hátfájástól szenvedtem. Erre próbáltam megoldást keresni, és így lettem a Pilates szerelmese és 2009 –ben Pilates oktatói képesítést is szereztem, és a rendszeres óráimat pilates órákkal bővítettem.

2012- ben született meg az első gyermekem, azóta három gyermek édesanyja vagyok. A terhességek alatt, és után is sportoltam, ami segített az alakom megőrzésében, a Pilates segített a szülések utáni regenerálódásban, és a kisgyermekek gondozásával járó nehézségek (cipelés, hajolgatás, hátfájás, fáradtság stb.) leküzdésében.  A rendszeres testmozgással jó példát mutatok a gyermekeimnek, nekik is már gyermekként életük részévé válik a sportos életmód, és így várhatóan fitt és egészséges felnőtté válnak majd.

Szeretném elérni, hogy az emberek a segítésemmel megismerjék a mozgás örömét, hiszen mindenki számára fontos lenne a rendszeres testmozgás. Ehhez megfelelő szakmai tudással rendelkezem, és folyamatosan képzem magam, hogy munkám során a legjobb technikákat tudjam alkalmazni. Azoknak ajánlom az alakformáló és pilates óráimat, akik izomsérülések nélkül szeretnének jó hangulatú, változatos, egész testet átmozgató edzéseken részt venni, akik szeretnének testsúlyt csökkenteni, jó erő- állóképességet és formásabb alakot szerezni.