Sütő Bianka Eszter
Sütő Bianka Eszter- Hot- Iron

Kiskorom óta az életem fontos része a rendszeres sport. Szüleim mindig a sport szeretetére tanítottak a testvéreimmel együtt, amiért nagyon hálás vagyok a mai napig. A sport megtanított a szorgalomra, a kitartásra, a becsületre és a mások iránt való tiszteletre is. A sport segített abban is, hogy az élet más területein is kitartóan tudjak küzdeni az előttem álló célok eléréséért.
Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, és jelenleg a Debreceni Egyetemen folytatom Phd. tanulmányaimat. A Hot-Iron-nal 7 éve ismerkedtem meg, ami rögtön függőséget okozott nálam –nem véletlenül 🙂 A Hot-Iron egy aerobik és a súlyzós edzések határán mozgó, kivételesen eredményes csoportos edzésforma, amivel rendkívül hatékonyan lehet formálódni. Kinek ajánlom a Hot-Iron-t?
– Akik szeretnének izmot építeni, és formásabb alakra szert tenni.
– Azoknak is, akik plusz kilóktól akarnak megszabadulni, hiszen edzést követően 24 órás utózsírégető hatással bír.
– Azoknak, akik szeretik a jó hangulatú, szuper zenékre összeállított edzést
Mindezek mellett, a Hot-Iron edzés csökkenti a csontritkulás kialakulásának kockázatát, erősíti az immunrendszert, javítja a testtartást, jótékony hatással van a szívműködésre, valamint gyorsítja az anyagcserét.

Szeretném megmutatni minden kedves vendégnek, hogy a mozgás öröm, és az egészséges-sportos életmód egy hosszú távú befektetés, amelynek „hozamát” mindennap élvezhetjük 🙂