Kovács Boldizsár
OKTATÓRA VAN SZÜKSÉGED?
 
Kovács Boldizsár
 
Kovács Boldizsár vagyok, személyi edző és táplálkozási tanácsadó, emellett a budapesti Testnevelési Egyetemen diplomása, melyet Humánkineziológia szakon szereztem.

Mind az egyetemi pályaválasztásom, mind a személyi edző képzettség megszerzése a sport iránti elhivatottságomnak és szeretetnek tudható be.

Egészen fiatal koromban kialakult a testmozgás iránti szenvedélyem és ezt ma már az emberi test, szervezet működésének beható ismeretében alkalmazni is tudom vendégeimen.

Az egyetemi tanulmányaim során rehabilitációt, mozgástant és az ehhez szükséges alapokat sajátítottam el leginkább. E mellet a táplálkozással, illetve az étrend kiegészítéssel is foglalkoztam.

Tudásomat a tanulmányaim mellet folyamatosan utánajárással, olvasással igyekszem elmélyíteni.

A sportedző szakvizsga letétele hozzásegített, hogy másoknak is segíteni tudjak és rajtam keresztül elérjék az általuk kitűzött célt.

Eddigi munkám során leginkább funkcionális edzéseket és testépítő jellegű órákat tartottam, melyekben a legnagyobb a gyakorlatom, valamint különböző tartásjavító, korrekciós feladatokat is igyekeztem bevonni edzéseimbe.

Célodnak megfelelően igyekszem segíteni annak elérését, legyen az fogyás, alakformálás vagy akár az izomtömeg növelése.

Abban az esetben, ha szívesen dolgoznám velem, nyugodtan érdeklődj utánam a recepción vagy keress meg személyesen a teremben!