Kovács Ágnes Éva
Üdvözöllek!

Kovács Ágnes Éva vagyok, testépítés-fitness sportedző.

A hitelesség az élet minden területén fontos számomra. Célom példát és egyben utat mutatni az embereknek az egészséges életmódhoz, hogy segítségemmel közelebb kerülhessenek ahhoz az emberhez, akik lenni szeretnének.

Az ide vezető út számomra is rögös volt. Gyermekkoromban nem voltam a testmozgás híve, akkor még nem találtam meg benne a szépséget, a szenvedélyt. A fordulat egyetemi éveim elején, 2013-ban következett be, innentől életem szerves részévé vált a sport. Számomra is meglepő gyorsasággal szerettem bele ebbe a világba.

Az edzésmunka folyamatosan rendszerességet, elkötelezettséget, alázatot követel, így emberileg is átformál: kitartóbbá, türelmesebbé, tudatosabbá tesz. Ez egy soha véget nem érő folyamat, a maximum törékeny illúziója újra és újra lenyűgöz, és egyre elhivatottabbá tesz. Szeretném másoknak is megmutatni, hogy az edzés ilyen élmény is lehet.

Mivel segíthetlek utad során?
Egyéni állapotfelmérés után személyre szabott edzéstervet készítek neked, illetve étkezéssel kapcsolatos tanácsokkal, javaslatokkal is ellátlak.

Az edzésmunka során végig melletted leszek: a bemelegítés elvégzése után elmagyarázom és bemutatom a gyakorlatok szabályos végrehajtását, majd együtt megtesszük az első lépéseket. Ott leszek akkor is, ha lankadna lelkesedésed: segítek túljutni mind a mentális, mind a fizikális holtpontokon. Az edzés lezárásaként pedig alapos nyújtásnak vetjük alá a megdolgoztatott izomcsoportokat, így adva meg a keretet az aznapi munkánknak.

Legyen a célod akár a fogyás, az izmosodás, a mozgás öröme, vagy egy egészségesebb életmód kialakításának igénye: keress bizalommal!

Theodore Roosevelt szavait idézve: „Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott ahol vagy!”