Juhász Dániel
OKTATÓRA VAN SZÜKSÉGED?
 
Juhász Dániel
 
Most lehet nehezen mondaná meg bárki is, de elég vékony csontozattal és sovány testalkattal rendelkezem, emiatt régebben nagyon vékony voltam. Emellett rengeteget ültem a számítógép előtt (igaz most is mivel informatikus végzettséggel rendelkezem), így muszáj volt találni egy sportot, amit szívesen csinálok a nem túl aktív napi rutinom mellett. Így alakult, hogy közel 7 éve megismerkedtem a testépítéssel és lenyűgözött, hogy mire képes az emberi test.

Bele is fogtam, elkezdtem edzőterembe járni, de csupán felületes tudással rendelkeztem, emiatt sok mindent az alapján csináltam, ahogy láttam, vagy mondták. Kezdőként ezzel nem is voltak problémák, jöttek az eredmények, pakoltam felfele az izomtömeget, de idővel elérkeztek a nehezebben leküzdhető akadályok és az addigi tudásommal lassan tudtam túltenni magam a platókon. Ez hosszas tanulás eredményeként volt lehetséges, ami jó érzés, hogy önerőből sikerült, de visszagondolva fájó is. Hogy miért? Évekbe telt!

Ebben szeretnék segíteni. Sportedzői kvalitásom és az évek alatti tanulások által összeszedett tudást szeretném felhasználni, hogy másoknak ne kelljen a felesleges buktatókat végig járni és iránymutatást adjak ahhoz, hogy a célokat a leghatékonyabb úton elérjék. Akár izomtömegépítésről, akár testzsírcsökkentésről van szó, meg lehet találni azt az utat, aminek a végén nem csak a megálmodott formát látjuk a tükörben, hanem az úton szerzett tapasztalatokat az életünk során kamatoztatni tudjuk majd.”