Gönczi Tamás
Saját testsúlyos funkcionális edzés, erő-állóképességet fejlesztő köredzések a konditermi súlyzós edzések mellett. Sok éves versenytapasztalattal a hátam mögött segítek mindenkinek kihozni magából a maximumot, személyre szabva a kitűzött cél szerint. Azon kívül, hogy jól néz ki az ember nagyon fontos a mindennapokban a jó kondíció, hogy ne fáradjon el az ember ha például felsétál a negyedik emeletre két szatyorral a kezében. Egyénileg összeállított edzésprogrammal segítem mindazokat, akik meg akarnak tanulni a saját testükkel szabályosan edzeni, a maximális erőnlétet szeretnék elérni önmagukhoz képest.

Egészen kicsi gyerekkorom óta sportolok és szerves része az életemnek a mozgás. Kis iskolásként atlétikával (magasugrás) kezdtem a rendszeres sportolást, majd labdajátékokkal (foci,kosárlabda) folytatódott. Emellett azonban mindig olyan dolgot kerestem, amiben több adrenalint találok, ezért felső tagozatosként jött a Kick-Box.

Az elmúlt pár évben egyre jobban teret hódított magának a Calisthenics (szabad testsúlyos edzés)
ami az én érdeklődésemet is nagyon felkeltette, mivel a küzdősport és a mászás nagyon jó alaperőnlétet adott számomra. 2012-ben el is indultam az első kondiparkos szabadsúlyos körversenyemen. 2 évre rá 2014-ben az Országos BeStrong Magyar Bajnokságon 7. helyezést értem el, ugyan ebben az évben pedig megnyertem egy húzódzkodó versenyt is. 2018 tavaszán megcsináltam egy oklevéllel, és éremmel is elismert húzódzkodó rekordot, 8 óra alatt sikerült 2000 szabályos húzódzkodás végrehajtanom, ősszel pedig egy 10 órás muscle up rekordot sikerült megdöntenem.

2018-ban elkezdtem a European Fitness Institute emelt szintű sportedzői képzését, amit 2018. november 14.-én sikeres állami vizsgával fejeztem be, ezután csatlakoztam a UniFit csapatához.