Gergely Gergő
OKTATÓRA VAN SZÜKSÉGED?
 
Gergely Gergő
 
Gergely Gergő vagyok személyi edző. 7 éve ismerkedtem meg a súlyzós edzéssel, kezdetben csak hobbi szinten néha lejártam a helyi kis konditerembe. Visszagondolva elég nagy hiba volt belevágni az egészbe semmi tudással, megfelelő szakember segítsége nélkül. Évekig stagnált a fejlődésem, mert azt hittem, hogy ha össze-vissza csinálgatok pár gyakorlatot jönni fognak az eredmények. Tévedtem. Ha a profi versenyzőknek is van mentoruk, egy kezdőnek miért ne kéne?

  2016-ban elvégeztem a testépítés és fitnesz edzői képzést ekkor sikerült megszereznem a szükséges tudást, ami ehhez a sporthoz nélkülözhetetlen. Vendégeim számára létfontosságúnak tartom, hogy maximális figyelmet kapjanak. Céltól, kortól, nemtől függően felmérem milyen edzésmunkamennyiségre és mennyi fehérje, szénhidrát, zsírmennyiségre van szüksége az egyénnek. Szerintem hosszútávon csak a változatos, egészséges diéta és a rendszeres edzés hoz eredményeket. A célom az, hogy megmutassam neked, hogy lemondások és önsanyargatások nélkül is elérheted a céljaidat, egy átlagembernek elég egy 80%-os diétát követnie.

  Ha életmódot szeretnél váltani, izomtömeget növelni, fogyni vagy állóképességet fejleszteni, jó helyen jársz! Keress bizalommal és kezdjük el a közös munkát minél hamarabb.