Czékmási Csaba

Üdvözöllek Czékmási Csaba vagyok, testépítés és fitness sportedző és azért vagyok itt, hogy segítsek elérni a fitness céljaidat!

Egy edzőterem elsőre akár félelmetes is lehet. Ott van az a rengeteg földönkívülinek látszó gép, a több tucat súlyzó mindenféle méretben és persze a többi ember, akik az edzettség különböző szintjein állnak. Mindezektől nem szabad meghátrálni, mindenki elkezdte valahol és az eszközök, amiket használtak pontosan ugyanazok, amik ott vannak a teremben, de és ez egy hangsúlyos nagybetűs DE, ugyanis, ahogy a főzésnél, hiába használjuk ugyanazokat az alapanyagokat és felszerelést, mint Gordon Ramsey, ha fogalmunk sincs az elkészítés módjáról, az alkalmazandó módszerekről és eljárásokról akkor valószínűleg az ételünk meg sem fogja közelíteni azt az ízvilágot, amit el szerettünk volna érni. A testedzés ugyanígy működik, hiába állnak rendelkezésünkre ugyanazok az eszközök, felszerelések, mint az élsportolók részére, ha nem tudjuk őket megfelelően használni, jó esetben lassabban, sokkal lassabban közeledünk a célunk felé, rossz esetben akár egy sérülést is összeszedhetünk.

Edzőként több éves tapasztalatom van a gyakorlatok végrehajtásában, emellett a képzésem során megismertem a legfrissebb és legmodernebb tudományosan igazolt módszereket az erőfejlesztéshez, izomtömegnöveléshez és a fogyáshoz kapcsolódóan.

Amennyiben nem városi legendák és edzőtermi mendemondák, hanem egy személyre szabott egyéni edzésprogram és szakértői támogatás mellett szeretnél nekilátni a fitness céljaid elérésének keress bátran!