Zsófi
Átalakító / Zsófi / Izgatottan várom, hogy milyen eredményt érünk el

Izgatottan várom, hogy milyen eredményt érünk el
a1 img

Nagy Zsófia vagyok, elsőéves hallgatója a Debreceni Egyetemnek. Az egyetemen az UniFit konditermébe vettem fel testnevelés órát, mivel évek óta számomra ez a legkedveltebb mozgásforma.

Mikor Facebook-on megláttam, hogy a terem hirdetett egy lehetőséget, nem éltem bele magam, hiszen még sosem nyertem meg semmit, nem vagyok szerencsés típus, ezért is volt számomra hatalmas öröm, mikor láttam az üzeneteim között azt az e-mailt-t, hogy „Gratulálunk, átalakulsz!”

A program kezdete előtt már jártam az UniFit-be edzeni. Először ősszel látogattam el, és már akkor fontolgattam, hogy a következő félévben felveszem testnevelést ide. Nagyon változatosak a gépek, tiszta a terem, sok a velem egykorú, és persze az sem elhanyagolhatatlan, hogy a Debreceni Egyetem főépületéhez is nagyon közel van, így a lyukas óráimban is tudok edzeni.

Bár még csak két hete tart a program, már most vannak változások rajtam. Úgy érzem, hogy javult az állóképességem, később fáradok el, mint általában. Régebben sajnos rossz alvó voltam, de amióta lefárasztanak az edzések, mélyen alszok. Az alakomon egyelőre minimális változásokat látok, ám ezek annál motiválóbbak.

Henihez járok órára, aki már elsőre is nagyon szimpatikus volt, remélem ez kölcsönös. Nagyon segítőkész, bármilyen kérdésem van egy-egy gép használatával kapcsolatban, egyből készségesen megmutatja. Két hét alatt sikerült belekóstolnom a saját testsúlyos edzésbe, kipróbáltam a TRX-et, a kedvencem pedig mikor a gépeket használjuk, úgyhogy elmondhatom, hogy Heni igyekszik színessé tenni az órákat, és kerüli a monotonitást, ami a szememben nagy előny. Sok olyan gyakorlatot ismertem meg, amiket biztos vagyok benne, hogy a 12 hét eltelte után is biztosan folytatni fogok. Az étrenddel kapcsolatban folyamatosan vannak kérdéseim, ebben is számíthatok a segítségére.

Izgatottan várom, hogy milyen eredményt érünk el, de én már annak is örülök, hogy a közérzetem ennyit javult.

Izabella

Izabella

Bianka

Bianka

Zsolti

Zsolti