Kinga
Átalakító / Kinga / Saját jelentkezésem ellenére meglepett, de örültem

Saját jelentkezésem ellenére meglepett, de örültem
a1 img

Az Unifit és az edzés számomra nem ismeretlen. Közel két éve járok rendszeresen ebbe az edzőterembe, izotóniás és kardiovaszkuláris edzésekre egyaránt, de ezt megelőzően sem állt távolt tőlem a sport. A programba azért jelentkeztem elsősorban mert úgy éreztem szükség van valami új hatásra, változásra az edzéseimben, és ki szerettem volna próbálni milyen lehet edző segítségével edzeni. Másrészt pedig célom a súlyvesztés, amely tekintetében a saját edzéseim során „félúton” mindig megakadtam. Ezért szerettem volna a program résztvevője lenni, hogy segítséggel elérhessem a céljaimat.

Mivel az edzések korábban sem által távol tőlem, főként a saját edzésterhelésemhez hasonlítva tudok véleményt formálni. A legalapvetőbb változás az, hogy a nagy súlyokról és kis ismétlésszámról áttértünk a két hét során a kis súlyos sok ismétlésszámra. Ez alapvetően másféle terhelést ad, érezhetően új izomcsoportok is bekapcsolódnak az edzések során érzem, hogy más a dinamikája amit kifejezetten pozitívumként emelnék ki. Tartottam attól ugyanis, hogy a program nem lesz nekem való, visszalépést fog jelenteni a saját edzéseimhez viszonyítva. Továbbá egy ideje csak osztott edzésnapokat tartottam, heti 4-5 edzéssel, ami most köredzésszerű programra változott, heti 2 közös edzéssel, minden izomcsoportot megmozgatva.

Vadim segítőkész, szakmailag felkészült és hiteles. Az edzések alatt újabb technikákat alkalmaz, a gyakorlatok változatosak, ügyel arra, hogy minden izomcsoport kapjon terhelést. Viszonylag hamar alkalmazkodott a fittségi szintemhez, egy edzés után sikeresen felmérte, hogy eltérően kell haladnunk a többiekhez viszonyítva.

Az egyik „félelmem” ugyanis az volt, hogy kötelezően a nulláról indulunk majd, ami mindenképp visszaesést jelentett volna. Edzéstervezése terén külön kiemelném a változatosságot, továbbá azt, hogy minden alkalommal újabb módszerekkel segít a fejlődésben. Korábbi edzéseim egyik nagy hibája volt ugyanis, hogy gyakran ugyanazokat a gyakorlatokat alkalmaztam csak.

Az edzések során legtöbbször más-más gépeket használunk, valamennyi részét a teremnek már közösen is kipróbáltuk. A kérdéseimre készségesen válaszol, segítőkész, az edzéselméleti témákban otthonosan mozog.

Az Unifitet mint edzőtermet az évek alatt megszerettem, nem csak mint egyetemi testnevelés, hanem a nyári időszakban is ide járok általában. A terem felépítettsége és elrendezése edzésbarát, a szekciók a legtöbb izomcsoport esetében jól el vannak különítve.

Izabella

Izabella

Zsolti

Zsolti

Bianka

Bianka

Zsófi

Zsófi