Izabella
Átalakító / Izabella / Vajon mozognék-e ennyit magamtól?

Vajon mozognék-e ennyit magamtól?
a1 img

Amikor megtudtam, hogy bekerültem a Unifit átalakítóba, nagyon megörültem, mivel tudtam azt, hogy magamtól sose érném el a kívánt eredményt. Ebben az átalakulásban Vadim segít heti három alkalommal. Ő mindenben a segítségemre van és nagyon profi módon támogat abban, hogy ne adjam fel.

A legelső edzés alkalmával nagyon elfáradtam, de teljesen megérte, mivel teljesen feltöltődtem utána. Már akkor tudtam, hogy nem lesz könnyű, de a végére teljesen megéri a fáradtságot.

Felmerült bennem a kérdés akkor, hogy vajon mozognék-e ennyit magamtól. A válasz nyilvánvalóan egy határozott NEM volt, így sosem érném el a kitűzött célokat.

Ahogy az edzések száma telt, annál jobban érzem azt, hogy az állóképességem is jobb lett, nem beszélve a közérzetemről.

Folyamatosan kapom a tanácsokat arról, hogy mit ehetek és mit nem. Az elején nagyon féltem, hogy befogom-e tudni tartani és hogy lesz-e elég akaraterőm, hogy megálljam a késő esti nassolást és a tömérdek mennyiségű édességet.

Most a 3. hét elteltével is sikerült megállnom a cukros dolgok fogyasztását, amire büszke vagyok.

Őszintén szólva volt olyan alkalom az edzések alkalmával, mikor szívem szerint feladtam volna. Viszont annyira remek edző van a segítségemre, aki ösztönöz és mindig tudja, hogy mit mondjon annak érdekében, hogy folytassam és küzdjek.

Nagyon hálás vagyok azért, hogy részese lehetek ennek a programnak.

Zsófi

Zsófi

Bianka

Bianka

Zsolti

Zsolti