Bianka
Átalakító / Bianka / Súlyzók, gumikötelek és gépek

Súlyzók, gumikötelek és gépek
a1 img

Februárban elterveztem, hogy életmódot váltok és megszabadulok a felesleges kilóktól, ezért az Unifitbe vettem fel az egyetemi testnevelést és elhatároztam, hogy amikor csak tudom, ott töltöm szabadidőmet a kalóriákat égetve. Amikor láttam, hogy lehetőség van a mentorprogramban részt venni rögtön jelentkeztem, hiszen ez egy óriási segítségnek éreztem.

Nagyon örültem amikor megtudtam én vagyok az egyik olyan szerencsés, aki élhet ezzel a lehetőséggel, külön örültem, hogy Henivel dolgozhatok, hiszen nagyon szimpatikus volt már első benyomásra.

Az első közös edzésünk átmozgató edzés volt, amikor lábra, hasra és felsőtestre is csináltunk feladatokat. Hangulatos és egy kicsit fárasztó edzés volt, de élveztem minden pillanatát. Heni mellett nincs rosszkedv és nincs lehetetlen. Másnap az izomláznak örültem, hiszen nincs izom izomláz nélkül.

A második edzésen lábgyakorlatokat csináltunk, aztán has és a cardio. Feladatokat csináltunk combra, vádlira és a fenékfeszesítő gyakorlatok sem maradtak ki. Különböző gépekkel dolgoztunk, amiket megtanított Heni használni, emellett a gumiköteles feladatokat és a guggolás, sétálókitörést is megmutatta hogyan kell helyesen, szabályosan csinálni.

A cardiohoz megtanultam a melyek azok a gépek, amik égetik a kalóriákat és melyik hozza majd a legnagyobb eredményt. Praktikus hasgyakorlatokat is elsajátítottam. Nagyon örülök, hogy Henivel dolgozhatok, motiváló, kedves és mindig jókedvű.

Ezután az izomláz a tetőfokon volt, de ennek is nagyon örültem, hiszen tudom, hogy mindent jól csináltam és meglesz az eredménye. Következő alkalommal jött a felsőtest. Dolgoztunk karra, vállra, hátra, hasra és persze nem maradt ki a cardio sem. Súlyzók, gumikötelek és gépek voltak ezekhez a segítség. Ezután másnap karban, hátban és természetesen hasban is éreztem az izomlázat, és vártam a délutánt, hogy ismét egy jó edzésben vegyek részt. Felváltva dolgozunk lábra és felsőtestre, de a has és a cardio majdnem minden edzésen társulnak ezekhez.

Amióta Henivel edzek sokkal több energiám van, érzem, hogy a testem változik és tudom, hogy idővel ez a kilókban is meg fog mutatkozni. Heni rugalmas, ami nagyon fontos szempont számomra, hiszen egyetem mellett nem lehet sokkal előre tervezni. Nagyon szeretek vele dolgozni, mert sosincs egyforma edzés, mindig változatos edzéseket állít össze és tudom, hogy mire eltelik ez a 12 hét megtanulom, hogyan kell magamtól lebonyolítani egy edzést úgy, hogy ez javamra váljon.

Nagyon sokat tanulok tőle, és nagy önbizalmat ad számomra, ami szintén nagyon fontos. Emellett sokat tanulok tőle és táplálkozás szempontjából is sok jó tanáccsal lát el.

Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a programnak.

Zsófi

Zsófi

Izabella

Izabella

Zsolti

Zsolti