Varga Dániel
Varga Dániel vagyok személyi edző.

Szerencsésnek mondhatom magam oly tekintetben, hogy a hobbim, a sport mellyel évek óta foglalkozom egyben a hivatásom is.

Tanulmányaim során  Fitness instruktori, Személyi edzői valamint Funkcionális integratív tréneri képesítést szereztem. Ahhoz, hogy még eredményesebb tudjak lenni munkámban az iskola befejeztével is folyamatosan fejlesztem, képzem magam, a vendégeim, a legújabb, legkorszerűbb, és egyben leghatékonyabb segítséget kapják tőlem céljaik eléréséhez. Legyen az izomépítés, test formálás, vagy zsírégetés!

Edzéseim személyre szabottan, tervszerűen zajlanak folyamatos figyelem, kontroll mellett. Nagy hangsúlyt fektetek az alapos bemelegítésre, a gyakorlatok szabályos kivitelezésére, ezzel redukálva a sérülések kialakulásának kockázatát. Ígérem, nálam az optimális igénybevétel-végeredmény arányosan párosul. Észre sem veszed, és az edzés örömmé válik. Szemmel látható lesz a változás, és nem is kell szenvedned! Te leszel, aki magadnak is bebizonyítod, mit érsz! Pszichikai segítséget adok a mindennapi ténykedésedhez, étkezésedhez. Ha távozol az edzéseimről, akkor is veled leszek mindig fejben-lélekben. Csak akarnod kell!

Célom, hogy példát és egyben irányt mutassak számodra egy fittebb, tónusos fizikum, valamint egy egészségesebb-minőségibb életmód megteremtésében! Ezen a téren is igyekszem megadni neked becsületesen a maximumot. Tény az is, hogy ehhez te is kellesz, bízz meg hát bennem, hogy a változásod minél előbb észrevegyék az ismerőseid is.

Amennyiben nem vagy megelégedve fizikumoddal-erőnléteddel, változtatni szeretnél életmódodon, keress bizalommal!