Erdei Szabina
Erdei Szabina vagyok, közel 10 ève tartok edzèseket. Első szàrnypròbàlgatàsaimat a debreceni T-forma női fitneszben kezdtem, ahol edzői vègzettsègemre is szerttettem. Kèsőbb koedukàlt termekben dolgoztam, illetve Ausztràliàban az outdoor edzèsek terèn szereztem több èves gyakorlatot. Az edzői vègzettsègel pàrhuzamosan diplomàztam az ELTE-n, mint Egèszsèg ès Èletmòd Fejlesztő Rekreàtor. Az itt megszerzett tudàsommal is segìtve a hozzàm fordulòkat. Mindemellett szakmai ràlàtàsomat szìnesìti, hogy jelenleg is kèt sportàg aktìv versenyzője vagyok. Az egyik a fitnesz , melyben 2013 òta versenyzem, Figure kategòriàban. 2013-2016- ig az Ausztràl IFBB leigazolt versenyzője voltam, ìgy vehettem rèszt 2016-ban az első Ausztràl Arnold Classicon, ami leìrhatatlan èlmèny volt. Majd 2017-től a Magyar IFBB versenyzőjekent Bikini Fitnesz kategòriàban indultam a Magyar Kupàn az VI. helyezèst, illetve a tavaszi Fitbalancon II. helyezèst tudhatom magamènak. Ez a sportàg màr règ meghòdìtotta a szìvem. Az legùjabb szerelem pedig az erőemelès, azon belül is a felhùzàs. Az erőemelèst idèn kezdtem, de màr nagyon szèp eredmènyeket tudhatok magamènak. Àlltam màr a dobogò mindhàrom fokàn, mègis a legnagyobb büszkesègem a GPC WORL CUP-on elèrt Abszolut I. helyezèsem. Mindkèt sportban komoly jövőbeni cèljaim vannak.

Amit az edzès stilusomròl tudni lehet, nem hiszek a csoda pirulàkban ès csoda mòdszerekben sem. A következetes, kitartò munkàt fogom elsajàtìttatni veled, mind edzès, mind ètkezès terèn. Ez az ami tapasztalataim szerint működik ès a sajàt eredmènyeimet is hozta. Kemènyen megdolgozunk majd a kìvànt formàèrt.

Kiket várok edzéseimre? Korra ès nemre  valò tekintet nèlkül bàrkit, aki igazàn elszànt. Ha egèszsegesebben szeretnèl èlni, de nem tudod hogyan èrd el, akkor èn szívesen mutatom az utat.

2018 -as versenyeredmények:

  • Wbpf Europa Bajnoksag 3. hely
  • Scitec Muscle Beach Nemzetkozi Bajnoksag Kategoria 1.hely; Abszolut 2. Hely
  • GPC Vilagbajnoksag 2. hely