Dr. Stercel Vivien
A tanulás mellett számomra mindig is meghatározó volt az egészséges életmód, így a sport is az életem része volt. Gyerekkoromtól kezdve folyamatosan, versenyszerűen sportoltam. Kisiskolás koromban kezdtem el atletizálni. Milánóban a középiskolások Európa Bajnokságán 2004-ben ezüstérmes lettem. Középiskolás éveimben átpártoltam a röplabdához, amit nem bántam meg. Két évet játszottam NB2-ben is. A gimnazista évek alatt többször elnyertem az év „Jó tanuló, jó sportoló” díját.


  2010-től folyamatosan, kezdetben az egyetem, majd a munka mellett heti 3-5 alkalommal tartottam, és tartok jelenleg is SpinRacing edzéseket. 2015-től a debreceni Gyermekgyógyászati Intézet gyermeksebész szakorvosjelöltjeként dolgozom főállásban.


  Számomra a csapatsportok élvezetesebbnek bizonyultak, mint az egyéni sportok, főleg egy jó társasággal. Többek között ezért is tudom mindenkinek ajánlani az Unifit fitness terem Spinning- és SpinRacing-óráit, mert itt mindig jó csapat jön össze. A kiváló hangulat mellett fontosnak tartom az egész testet átmozgató sportokat, illetve az egészség megőrzése szempontjából oly fontos szív- és keringési-rendszert fitten tartó mozgásformákat, ezek egyike a SpinRacing. Mint a Spinning egyik fajtája, ez is a Spinning-bicikliken való tekerésről szól, ám a felsőtestünket legalább annyira átmozgatjuk, mint a lábainkat, így nemcsak változatosak az órák, de rendkívül hasznosak is. Családomat és a baráti körömet erősen motiválom abban, hogy rendszeresen járjanak az óráimra, ahol szívesen látok mindenkit.